За разсадника

Горанови разсадник

Ние сме малък екип от професионалисти в бранша. Разполагаме с разсадник 5 декара, който се намира на пътя между град Павликени и село Михалци (посока Велико Търново), както и с производствена база в град Павликени с дворно място за саксийно производство.

Стартиахме дейност преди повече от 10 години. Основно отглеждаме растения за ограда и жив плет, както и много видове иглолистни и широколистни. Всеки клиент е изключително ценен за нас, затова се стараем да обслужваме всички клиенти възможно на-качествено и бързо. Прилагаме винаги актуални снбимки на нашите растения във вида, в който са. Не използваме чужди снимки или тка наречените „перфектни снимки“.

Може да задавате вашите въпроси по всяко време, ние сме на разположение. Стараем се да удовлетворим исканията на всеки клиент.

Работим с куриерска фирма Еконт.
При големи поръчки извършваме доставка.

Нашата цел

Нашият екип има за цел всеки клинет, който ни е избрал, да получи добре отглеждано растение и пълна информация как да бъде отглеждано.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим красиви и силни растения, който да бъдат на достъпни цени, за да може да бъдат част от всеки дом и градина.

Нашата история

Повече от 10 години отглеждаме растения за ограда и жив плет. През годините каталогът ни става по-разнообразен за може всеки да намери, това което търси.

Клиентите за нас

Great plants and owner is very polite sharing knowledge about the plants with me

Препоръчвам!!! Бързо изпълнение на поръчките, коректни както винаги и топ растения!

Много симпатичен разсадник. Хубави растения, хубав сайт, бърза и лесна поръчка и доставка.

Получихме качествен продукт, отговарящ както на снимките в сайта, така и на високо качество.
Доволни сме

Страхотни продукти с перфектно качество, без забежка!
Препоръчвам!